Meteen naar de inhoud
Over mij

Maak kennis met mij

Hoi, wat leuk dat je meer over mij en Vistosa te weten wil komen! Ik vertel het je graag hieronder, of je kan natuurlijk naar de andere pagina’s verder klikken door op onderstaande buttons te klikken. 

Leer mij kennen

Over mij en Vistosa

Allereerst wens ik je van harte welkom op mijn website, en wat leuk dat je al zover bent gekomen! Ten tweede zal ik mezelf even voorstellen, zodat je weet met wie je in de toekomst misschien zaken gaat doen. 

Mijn naam is Larissa Kampert en ik ben de oprichtster van creatief bureau Vistosa (en mocht je het je afvragen, ja mijn lievelingskleur is dus roze). Erg gepassioneerd over het opmaken en designen van verschillende uitingen, maar ook goed in fotografie en marketing. 

Met mijn zes jaar werkervaring in het vak wil ik jou graag helpen met het realiseren van jouw visie. Dat is immers de reden waarom ik grafisch vormgever ben geworden!

Over mij
Mijn vaardigheiden
Indesign 85%
Photoshop 65%
Illustrator 55%
Lightroom 75%
Fotografie 70%

Maar waarom nu pas?

Als student kom je net vers van school, en toen der tijd had je een zo goed mogelijk portfolio nodig en zoveel mogelijk werkervaring. Dat gaat natuurlijk niet. Ik heb toen dus besloten om me eerst te focussen op de werkervaring en om zoveel mogelijk bij te leren. Hierdoor heb ik zes jaar ervaring opgebouwd en kennen (de meeste) programma’s geen geheimen meer voor mij. 

Ook heb ik na school mezelf verdiept in webdesign, want hoe leuk is het als je een ontwerp maakt die je zelf ook nog eens kan bouwen. Hierna heb ik me verder ontwikkeld in fotografie, en TADAA here we are. Ik hoop dat we elkaar snel kunnen ontmoeten en samen iets gaafs gaan creëren. Hopelijk tot snel!

‘‘Vistosa: kleurig; bloeiend; fleurig; bontgekleurd; opzichtig;’’

Contact opnemen

Hoe kan ik je helpen?

Heb je nog aanvullende vragen of is er nog iets onduidelijk? Neem dan gerust contact met me op door hiernaast het contactformulier in te vullen. Ik kom zo snel mogelijk bij je terug.