Meteen naar de inhoud
Maak kennis met mijn werk

Mijn portfolio

Hieronder vind je mijn uitgebreidere portfolio. Hier vind je al mijn werk waar ik met trots aan heb gewerkt. Wil je weten welke diensten ik nog meer aanbiedt? Of toch liever een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat kan door op een van onderstaande knoppen te klikken.

‘‘Vistosa: kleurig; bloeiend; fleurig; bontgekleurd; opzichtig;’’

Leer mij kennen

Over mij en Vistosa

Allereerst wens ik je van harte welkom op mijn website, en wat leuk dat je al zover bent gekomen! Ten tweede zal ik mezelf even voorstellen, zodat je weet met wie je in de toekomst misschien zaken gaat doen. 

Mijn naam is Larissa Kampert en ik ben de oprichtster van creatief bureau Vistosa (en mocht je het je afvragen, ja mijn lievelingskleur is dus roze). Erg gepassioneerd over het opmaken en designen van verschillende uitingen, maar ook goed in fotografie en marketing. 

Met mijn zes jaar werkervaring in het vak wil ik jou graag helpen met het realiseren van jouw visie. Waarom, wanneer en hoe lees je verder door op onderstaande knop te klikken.

Over mij
Contact opnemen

Hoe kan ik je helpen?

Heb je nog aanvullende vragen of is er nog iets onduidelijk? Neem dan gerust contact met me op door hiernaast het contactformulier in te vullen. Ik kom zo snel mogelijk bij je terug.